Jak usunąć, anulować lub anulować subskrypcję mojego konta Meetic na zawsze w łatwy sposób?

12 lipca, 2021

Od pewnego czasu aplikacje randkowe stały się realną potrzebą milionów użytkowników, którym trudno jest rozmawiać z innymi ludźmi. Z tego powodu strony takie jak Tinder stały się tak popularne i na rynek pojawiło się wiele innych, z różnymi poglądami, ale zawsze w celu znalezienia partnera do wyjścia.

Jak usunąć, anulować lub anulować subskrypcję mojego konta Meetic na zawsze w łatwy sposób?

Jednak niektóre z nich nie spełniają naszych oczekiwań i dlatego nauczymy Cię, jak usunąć, anulować lub zamknąć konto Meetic .

Możliwości oferowane przez te aplikacje w celu poznania potencjalnych partnerów zyskały dziś dużo miejsca. Oczywiście ze względu na konieczność pozostania w domu, aby uniknąć zarażenia koronawirusem. Dlatego jednym z najlepszych sposobów poznawania ludzi jest korzystanie z tego typu aplikacji, a Meetic jest jednym z nich.

Boom, jaki przeżyły te aplikacje, jest tak wielki, że portale społecznościowe, takie jak Facebook, również opublikowały swoją wersję znaną jako pary na Facebooku . Ale jeśli jesteś jednym z użytkowników, który nie był zadowolony z usług oferowanych przez Meetic i chcesz spróbować innego. Tutaj powiemy Ci, co musisz zrobić, aby móc na zawsze usunąć swoje konto lub zrezygnować z subskrypcji.

Czytaj więcej  Jak pobrać, zainstalować i włączyć Paint Classic w aktualizacji Windows 10 Creators Update

Indeks ()

  1. Krok, aby zawiesić konto na Meetic
  2. Kroki, aby usunąć lub anulować subskrypcję konta Meetic z komputera
Indeks

    Krok, aby zawiesić konto na Meetic

    Następnie wyjaśnimy prosty proces, którego musisz przestrzegać, jeśli zdecydowałeś się zrezygnować z subskrypcji i usunąć swoje konto na Meetic . Zdasz sobie sprawę, że jest to bardzo podobne, gdy zechcesz dezaktywować swój profil randkowy dla par randkowych na Facebooku . Zobaczmy więc, jakie kroki musimy wykonać.

    Zanim przejdziemy dalej, musimy Ci powiedzieć, że masz również możliwość zawieszenia swojego konta Meetic. W ten sposób możesz wypróbować inną aplikację bez utraty tej, a jeśli to nie zadziała, możesz odzyskać konto Meetic. Dlatego najpierw nauczymy Cię, jak zawiesić swój profil lub konto Meetic.

    W ten sposób ukryjesz swój profil nie tracąc konta, a pierwszą rzeczą jaką zrobisz jest przejście do swojej wyszukiwarki i wejście na stronę główną Meetic . Będąc na stronie głównej, musisz kliknąć opcję „Połącz” , którą znajdziesz po prawej stronie ekranu. Wprowadź wymagane informacje, aby móc uzyskać dostęp do swojego konta.

    Czytaj więcej  Jak usunąć LAG z Free Fire na Androidzie, aby nie ulegał awarii bez bycia rootem — krok po kroku

    Gdy jesteś w swoim profilu, musisz przejść do prawego górnego rogu i najechać kursorem na swoje imię, aby wyświetlić menu opcji i wybrać „Moje konto / Mój karnet”. Następnym krokiem jest przewinięcie nowego menu i wyszukanie opcji „Aby ukryć swój profil, kliknij tutaj” wybierz, a teraz pojawi się komunikat informujący, co się stanie, jeśli wybierzesz tę opcję.

    Wystarczy potwierdzić swój wybór, klikając opcję „Ukryj mój profil”, a tym samym w ten prosty sposób zawiesić lub ukryć swoje konto Meetic.

    Kroki, aby usunąć lub anulować subskrypcję konta Meetic z komputera

    Kolejne kroki, które Ci zaproponujemy, zostaną wykonane z komputera PC, ponieważ nie ma możliwości wypisania się z Meetic z poziomu aplikacji mobilnej . Na początek wejdziemy w wyszukiwarkę i przejdziemy na stronę główną Meetic. Wprowadź swój profil, a gdy znajdziesz się na stronie głównej, przejdziesz na górę ekranu, gdzie znajduje się nazwa Twojego profilu.

    Najedź kursorem w tym obszarze, a wyświetli się menu opcji i wybierz „Moje konto / Mój karnet” w następnym oknie przewiń w dół, gdzie pojawi się opcja „Aby ukryć swój profil, kliknij tutaj” . Po wybraniu wyświetli się okno "ukryj profil", ale w tym przypadku musisz przejść do końca, gdzie znajdziesz wiadomość.

    Czytaj więcej  Jak naprawić restart tylko LG, Huawei, Xiaomi, Motorola, ZTE i Sony

    Oznacza to, że możesz anulować swoje konto i usunąć swój profil i musisz kliknąć opcję „Kliknij tutaj”. Zostaniesz poproszony o podanie swoich danych, takich jak adres e-mail i hasło. Kontynuuj proces i kliknij opcję „Zapisz”, a aby zakończyć, kliknij „Anuluj konto”.

    I w ten prosty sposób wykonałeś operację, która pozwoli Ci na zawsze usunąć, anulować lub anulować konto w Meetic.

    Dodaj komentarz

    Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany.

    Go up

    Użyj pliku cookie, aby zapewnić migrację w sieci. Będziemy nadal korzystać z tej strony, założymy to Więcej informacji