Jak łatwo ukryć lub ukryć ostatnie połączenie mojego konta na Tinderze

26 czerwca, 2021

Tinder to jedna z platform, na których można spotkać ludzi najczęściej używanych dzisiaj, aby znaleźć związek lub nowych przyjaciół . W dużej mierze dzięki prostej platformie, na której możesz rozmawiać tylko z osobami, które zaznaczają opcję Lubię to. Jednak w wielu przypadkach nie chcemy, aby inni zobaczyli, że jesteśmy na platformie takiej jak Tinder.

W ten sposób możesz zapoznać się z oficjalnym przewodnikiem Tinder, aby poznać opcje prywatności i ogólne ustawienia konta , abyś mógł w pełni korzystać ze wszystkich funkcji, które Tinder ma do zaoferowania zarówno w wersji darmowej, jak i wersji Premium. , dzięki czemu możesz poznawać nowe osoby i jednocześnie chronić swoją prywatność.

W ten sposób, gdy zaczniesz regularnie korzystać z aplikacji Tinder, powinieneś zapoznać się z każdym jej szczegółem . Zwłaszcza czym jest mecz i jak go zdobyć, aby cały proces poznawania ludzi stał się łatwiejszy i w krótkim czasie będziesz rozmawiał z potencjalnym partnerem.

Gdy już wiesz, jak skonfigurować i dostosować swój profil Tindera zgodnie ze swoimi upodobaniami i potrzebami, doświadczenie na platformie stanie się bardziej interaktywne i będziesz się lepiej bawić. Z tego powodu dzisiaj nauczymy Cię, jak łatwo ukryć lub ukryć ostatnie połączenie konta w Tinderze.

Czytaj więcej  Jak się dowiedzieć, czy moje wiadomości zostały mi odczytane w rozmowie lub grupie na telegramie?
Indeks

    Ukryj lub ukryj ostatnie połączenie konta Tinder

    Pomimo tego, że jest to całkowicie bezpieczna platforma pod względem danych osobowych, Tinder ma domyślną opcję pokazywania, kiedy użytkownicy mieli połączenie , a nie dokładny czas połączenia, ale ostatnio byli połączeni.

    Możesz to łatwo zmienić z tej samej platformy, wystarczy wejść do aplikacji i przejść do zakładki Profil po prawej stronie, wybrać ikonę w kształcie nakrętki, aby otworzyć konfigurację , w ramach tego możesz dezaktywować aktywność i najnowszą opcję, oprócz pozostałych opcji prywatności i personalizacji Twojego konta.

    Ze względu na prywatność zaleca się również wyłączenie opcji Tinder Social , ponieważ zadaniem tej funkcji jest dostęp do listy znajomych na Facebooku, aby zidentyfikować tych, którzy są na Tinder i pokazywać ich profile podczas przeglądania i w ten sam sposób pokaże im również Twój profil.

    W ten sam sposób możesz wprowadzić swojego użytkownika Facebooka i w jego ustawieniach możesz edytować opcje prywatności, aby upewnić się, że nie ma dostępu do Tindera , dezaktywując ten dostęp, możesz uniemożliwić aplikacji dokonywanie dowolnego rodzaju publikacji na swoim profilu i odmówić dostępu do listy znajomych, poczty e-mail i wszystkich swoich danych osobowych.

    Czytaj więcej  Rozwiązanie błędu „Nie można zweryfikować nazwy użytkownika w Minecrafcie” lub połączyć się z serwerem

    Najlepszym sposobem na uniknięcie jakichkolwiek problemów związanych z prywatnością między Tinderem a Facebookiem jest otwarcie konta Tinder bez Facebooka , dzięki czemu nie musisz tracić czasu na konfigurowanie dostępu i bezpieczeństwa.

    Wreszcie, możesz również użyć aplikacji VPN, aby zmienić lokalizację swojego użytkownika , chociaż ta ostatnia opcja nie jest zalecana, ponieważ korzystając z VPN nie będziesz w stanie spotkać ludzi blisko miejsca, w którym się znajdujesz. Jeśli nie ma to dla Ciebie znaczenia, możesz użyć aplikacji takiej jak ExpressVPN, aby poznać ludzi z całego świata.

    Inne opcje prywatności w Tinder

    Jeśli nie jesteś zadowolony z bezpłatnych opcji prywatności oferowanych przez Tinder, możesz zdecydować się zapłacić za wersję Premium Tinder Plus lub Tinder Gold , które mają możliwość ukrycia Twojego profilu przed wszystkimi użytkownikami Tindera oprócz tych, z którymi przesunęłaś Lubić.

    W ten sposób nie będziesz musiał zmieniać swojego adresu IP za pomocą programu VPN, aby zmienić swoją lokalizację, ponieważ dodatkowo będziesz mieć dostęp do funkcji Tinder Passport.

    Podsumowując, będziesz w stanie zdać sobie sprawę, że dostępnych jest wiele opcji, dzięki czemu nie musisz usuwać swojego konta Tinder , ale możesz bez obaw korzystać ze wszystkich zalet tej usługi, aby poznać ludzi w Twoim mieście.

    Czytaj więcej  Co to jest i co oznacza plik .doc? Jakich programów użyć, aby otworzyć to rozszerzenie?

    Dodaj komentarz

    Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany.

    Go up

    Użyj pliku cookie, aby zapewnić migrację w sieci. Będziemy nadal korzystać z tej strony, założymy to Więcej informacji